درمانگر زخم
زخم های عروقی

 

انواع زخم های عروقی
انواع زخم های عروقی

به طور کلی زخم هایی در سطوح مختلف بدن ایجاد میشوند، عوامل و تنوع بسیار زیادی دارند که معمولاً متخصصان با توجه به شدت عارضه روش‌ های درمانی مختلفی را برای درمان و بهبود زخم ها انجام خواهند داد.

یکی از خطرناک ترین و مهمترین زخم‌ هایی که می‌ توانند در نواحی مختلف بدن ایجاد شود، زخم های عروقی می باشند.

درمان زخم های عروقی کمی پیشرفته تر و البته طولانی تر از دیگر انواع زخم خواهد بود و باید توجه ویژه‌ ای به آنها داشته باشید.

به عنوان مثال زخمی که در شریان ها به وجود می‌ آید، نوعی زخم عروقی به شمار می‌ آید که معمولاً در اندام های تحتانی مانند پا ها بروز پیدا می‌ کند. باید بدانید که علت بروز انواع زخم های عروقی نبود جریان خون در بافت خواهد بود، که باعث ایجاد زخم ها و آسیب های جدی در شریان ها می شود و در نتیجه صدمات جدی به عروق وارد خواهد شد.

به طور کلی زخم های عروقی اگر در نواحی مختلف به ویژه پاها بروز پیدا کنند، ممکن است ماه ها طول بکشد تا روند درمان آنها کامل شود.

از علائم شایع زخم های عروقی می توان به درد و تورم بسیار زیاد اشاره کرد و البته این زخم ها در فواصل زمانی کوتاه بهبود پیدا نمی کنند و ممکن است با عدم رسیدگی به زخم های عروقی، عارضه پیش آمده شدت پیدا کند.

متخصصان همواره بر این باورند که عاملی مانند گردش خون ضعیف از مهمترین عوامل ایجاد زخم های عروقی می باشد.

زمانی که جریان خون در عضو و بافت کاهش پیدا می‌ کند، پوست و بافت منطقه آسیب دیده فاقد اکسیژن و مواد مغذی خواهد بود و به سرعت و با کوچک ترین آسیب ملتهب میشود و نهایتاً زخم های باز بروز پیدا می‌ کنند.

به طور کلی متخصصان انواع زخم هایی که در نواحی تحتانی بدن ایجاد میشوند را زخم های عروقی می دانند و معتقدند که این زخم ها در نواحی پایینی و در قسمت پاها بیشتر بروز پیدا می‌ کنند.

لازم است بدانید که با بروز چنین زخم هایی باید هر چه سریع تر به پزشکان و متخصصان مربوطه مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای بهبود و درمان زخم های عروقی آغاز کنید، زیرا اگر رسیدگی کافی انجام نشود، زخم های عروقی بهبود پیدا نکرده و می توانند عاملی برای بروز عفونت و تشدید زخم باشند.

علائم زخم های عروقی

زخم های عروقی
زخم های عروقی

اگر احساس کردید که زخم هایی بصورت ناگهانی و گاها عمیق در نواحی مختلف بدنتان ایجاد میشوند، باید نسبت به وجود آنها حساسیت و نگرانی ویژه ای داشته باشید، و باید هر چه سریع تر برای پیگیری مراحل درمان به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

اگر متوجه شدید زخم‌ های شما قرمز، سیاه و یا زرد رنگ هستند، باید نسبت به بروز زخم های عروقی نگران باشید و ممکن است زخم های عمیق ایجاد شده در نواحی مختلف بدن به ویژه پا ها از جمله زخم های عراقی باشند‌.

اگر پوست شما خشک، براق و بدون مو میشود، باید بدانید که در ناحیه مورد نظر اشکالاتی به وجود آمده است که معمولا مربوط به جریان خون خواهد بود، که اگر چنین اختلالاتی به وجود آمده باشد، خطر بروز زخم های عروقی را برای شما به دنبال خواهد داشت.

درد پا در هنگام شب نشانه ای از عدم جریان مناسب خون خواهد بود. هر کدام از عوارض ذکر شده باید بررسی و برطرف شوند و اگر به آنها رسیدگی نکنید قطعاً در طولانی مدت زخم های عروقی را تجربه خواهید کرد.

توجه داشته باشید که عواملی مانند قرمزی پا زمانی که پا در پایین قرار دارد و یا سفیدی و رنگ پریدگی پا هنگام که پا را بالا نگه می گیرد، نشان‌ دهنده بروز زخم های عروقی خواهد بود. اگر هر کدام از وضعیت های ذکر شده را تجربه کرده اید، بهتر است برای بررسی بیشتر به متخصصان مربوطه مراجعه نمایید.

چه کسانی بیشتر در معرض زخم های عروقی قرار دارند؟

چه کسانی بیشتر در معرض زخم های عروقی قرار دارند؟
چه کسانی بیشتر در معرض زخم های عروقی قرار دارند؟

همواره متخصصان و پزشکان بر این باورند که اگر افراد بتوانند رژیم غذایی و فعالیت های ورزشی منظم را در برنامه روزانه خود بگنجانند، می‌ توانند همواره از سلامت خود محافظت کرده و از آسیب‌ های مختلف مانند انواع زخم های عروقی در امان باشند.

اما باید بدانید که زخم های عروقی برای برخی از افراد بیش از دیگران به وجود می‌ آیند و می‌ توانند خطرات زیادی را برایشان به همراه داشته باشند. افزایش سن و وجود بیماری های خاموشی مانند دیابت عواملی برای بروز زخم‌ های عمیق خواهند بود که باید به محض مشاهده آنها روش های مناسبی را برای درمان زخم های عروقی در پیش بگیرید.

قطعا استعمال دخانیات اگر طولانی مدت و به صورت مکرر انجام شود، می‌ تواند آسیب‌ های زیادی را برای سلامتی افراد به همراه داشته باشد.

باید بدانید که بیماری‌ های مختلفی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا همگی می‌ توانند عوارض زیادی مانند زخم های عروقی و شریانی را برای افراد به وجود آورند، که از شایع ترین آنها می توان به زخم های عروقی اشاره کرد.

زخم های عروقی عارضه ای خطرناک می باشند که باید هر چه سریع‌ تر اقدامات لازم برای درمان آنها انجام شود، هر چند که درمان آنها بسیار طولانی بوده و مدت زمان بسیار زیادی افراد را درگیر درمان می کند، اما در صورت عدم رسیدگی به موقع می ‌توانند خطرات بسیار زیادی را برای سلامتی افراد به همراه داشته باشد.

آسیب‌ های مختلفی مانند تروما یا هر نوع آسیب به بافت مختلف بدن می تواند باعث بروز زخم های شریانی و زخم های عروقی شود. توجه داشته باشید که بیماری‌ هایی مانند نارسایی کلیه و مشکلات قلبی هم می توانند عامل مهمی برای بروز زخم های عروقی باشند.

به طور کلی افرادی که زمینه بیماری‌ های ذکر شده را دارند، باید طی مدت زمان مشخص شده از طرف پزشکان معالج، آزمایشات لازم و بررسی‌ های الزامی را انجام دهند تا بتوانند از بروز بیماری‌ های خطرناک جلوگیری نمایند.

همچنین با بروز برخی از علائم زخم‌ های عروقی، شما می‌ توانید سریعاً به پزشک مراجعه کرده و از بروز عارضه های خطرناکی مانند زخم های عروقی جلوگیری نمایید.

روش های مناسب برای درمان زخم های عروقی

زخم های عروقی
زخم های عروقی

متخصصان همواره بر این باورند که زخم های عروقی باید به صورت ریشه‌ ای درمان شوند. اگر فقط رسیدگی به سطح زخم باشد، ممکن است با مصرف آنتی‌ بیوتیک‌ ها زخم ها بهبود پیدا کنند، اما طی مدت زمان کوتاهی زخم ها مجدداً عود کرده و با حالتی شدید تر و عمیق تر بروز پیدا می کنند.

متخصصان سعی دارند برای درمان زخم های عروقی ابتدا گردش خون را به منطقه آسیب دیده بازگردانند.

اگر شریان‌ ها درمان شوند و گردش خون به منطقه آسیب دیده بازگردد، قطعاً درمان زخم های عروقی با سرعت بالاتری همراه خواهد بود که در کنار آنها مصرف آنتی‌ بیوتیک می‌ تواند به بهبود زخم و پیشگیری از عفونت کمک شایانی نماید.

گاهی اوقات پزشکان مجبور میشوند که از روش بالن برای باز کردن عروق استفاده کنند، که می تواند روشی مناسب برای بازگشت جریان خون به بافت آسیب دیده باشد.

در برخی موارد نادر اگر پزشکان نتوانند جریان خون را به حالت اولیه باز گردانند، زخم های عروقی شدت پیدا می کنند و نهایتا مجبور میشوند که عضو آسیب دیده را به طور کامل از بدن جدا نمایند.

قطع عضو برای افراد امری ناخوشایند خواهد بود، به همین دلیل پزشکان همواره تلاش خود را می‌ کنند تا بتواند جریان خون را به عضو آسیب‌ دیده برسانند و نهایتاً در صورت عدم نتیجه مساعد، اقدام به انجام عمل های جراحی خواهند کرد.

———————————————————–

راه های ارتباطی با مرکز درمان زخم

پیج اینستاگرام مرکز درمان زخم

کانال آپارات مرکز درمان زخم

کانال نماشا مرکز درمان زخم

———————————————————–

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس مستقیم