درمانگر زخم
درمان لنف ادم

 

درمان لنف ادم
درمان لنف ادم

یکی از مهم ترین سیستم هایی که در بدن ما کاربرد های بسیار فراوانی دارد، غدد لنفاوی می باشند. لنف ادم در از بین بردن آسیب ها و بیماری ها و انواع زخم ها نقش موثری ایفا می کند که همواره باید به سلامت آن توجه ویژه نمود.

به طور کلی داشتن اطلاعات کامل و جامع در مورد بخش‌ های مختلف بدن و نقش و عملکرد آنها باعث میشود تا افراد بیش از قبل به سلامتی خود اهمیت دهند.

لنف ادم یک مایع پروتئینی است که در رگ های لنفی جریان دارد، این جریان باعث میشود که باکتری‌ ها، ویروس‌ ها و هر نوع مواد اضافی از نقاط مختلف بدن جمع آوری شده و به غدد لنفاوی در نواحی مختلف بدن انتقال پیدا می‌ کنند، سپس گره های لنفاوی این مایعات به طور کامل فیلتر کرده و ناخالصی و مواد مضر را از بدن خارج می کنند.

توجه داشته باشید که غدد لنفاوی نقش بسیار مهمی در پاکسازی بدن از انواع آلودگی‌ ها و بیماری‌ ها دارند، به همین دلیل است که با متورم شدن و یا ایجاد تب در بدن پزشکان متوجه درگیری غدد لنفاوی شده و برای تقویت و بهبود عملکرد آنها ممکن است دارو های تقویتی را برای افراد تجویز نمایند.

اگر سیستم لنفاوی آسیب ببیند و یا دچار انسداد شود، این مایع در بافت های زیر پوست جمع آوری شده و به شکل لنف ادم نمایان میشود که معمولاً شما آنها را به صورت توده های وسیع و متورم مشاهده خواهید کرد.

اگر مشکلات مربوط به لنف ادم، ژنتیکی باشد، روش درمان آن کاملاً متفاوت است. اما اگر این مشکلات به صورت اکتسابی برای افراد به وجود آیند، می‌ توانند علائم و اثرات متفاوتی را در بدن اعمال نمایند، که به اختصار چند مورد از آنها را در ادامه مطلب برای شما بازگو خواهیم کرد.

عوامل آسیب رسان به سلامت لنف ادم

عوامل آسیب رسان به سلامت لنف ادم
عوامل آسیب رسان به سلامت لنف ادم

حتما می دانید که اگر عفونت در نواحی مختلف بدن درمان نشود و برای مدت طولانی باقی بماند، می تواند آسیب های جبران ناپذیری را برای افراد به همراه داشته باشد.

به طور کلی عفونت غدد لنفاوی باید هرچه سریع تر مورد بررسی قرار بگیرد، البته باید بدانید که غدد لنفاوی معمولاً در نواحی زیر بغل و زیر گلو و یا کشاله ران قرار دارند که متورم شدن آنها سبب افزایش دمای طبیعی بدن میشود و به وضوح متوجه درگیری غدد لنفاوی خواهید شد.

در چنین شرایطی می توانید با مراجعه به مراکز درمانی و انجام انواع آزمایشات مختلف، میزان درگیری غدد لنفاوی با عفونت را متوجه شوید و با تجویز پزشکان دارو درمانی را آغاز نمایید.

از هر روشی که انگل ها وارد بدن شوند و در هر قسمتی که وجود داشته باشند ممکن است باعث درگیری غدد لنفاوی شوند و نهایتا می‌ توانند لنف ادم را مورد تهاجم قرار داده و عملکرد آن را نیز دچار مشکل نمایند.

بیماری های دیگری مانند انواع سرطان و روش‌ های درمانی مختلف همچون پرتو درمانی ممکن است آسیب هایی را برای غدد لنفاوی به همراه داشته باشند. باید بدانید که غدد لنفاوی نقش بسیار مهمی در بدن ما ایفا می‌ کنند و هر گونه مشکل و یا نبود آنها می‌ تواند عوارض زیادی را برای بدن به همراه داشته باشد.

انواع عمل های جراحی نیز می توانند تاثیر منفی بر سلامت غدد لنفاوی و لنف ادم داشته باشند. توجه داشته باشید که اگر پزشکان بر اثر بیماری‌ های مختلف مجبور به خارج کردن غدد لنفاوی شوند، قطعا فرد دچار مشکلاتی شده و باید فعالیت‌ های غدد لنفاوی و لنف ادم را به صورت مصنوعی در بدن ایجاد نمایند.

لنف ادم می تواند به سلامت بدن کمک شایانی نماید و بهترین راه مقابله با انواع ویروس‌ ها، میکروب‌ ها و بیماری‌ های خطرناک خواهد بود، به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند در صورت بروز هر گونه علائم ناخوشایند در غدد لنفاوی به مراکز درمانی مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای پیشگیری و درمان انجام دهید.

روش های درمان لنف ادم

روش های درمانی لنف ادم
روش های درمانی لنف ادم

زمانی که شخصی برای درمان مشکلات مربوط به غدد لنفاوی به پزشک معالج مراجعه می‌ کند، ابتدا مورد آزمایشات مختلف قرار می‌ گیرد تا پزشک تشخیص دهد کدام روش درمانی برای فرد مناسب بوده و بهترین و سریع ترین نتیجه را نیز حاصل می گرداند.

در مرحله اول متخصصان از لباس های فشرده سازی استفاده می‌ کنند. این لباس ها با فشار بسیار ملایمی که به اندام آسیب وارد می کنند، می‌توانند گردش مایعات لنفاوی و یا همان لنف ادم را به حالت اولیه بازگرداند.

توجه داشته باشید که انجام ورزش‌ های خاص باعث تخلیه لنف ادم شده و نهایتا اندام های آسیب دیده را نیز بهبود می بخشد، این تمرینات باید ابتدا توسط پزشک انجام شوند و نهایتاً پس از آموزش کامل شما می توانید برای درمان لنف ادم از این روش ها استفاده نمایید.

متخصصان در برخی موارد قسمت های آسیب دیده را با ماساژ بهبود می بخشند. توجه داشته باشید که اگر لنف ادم در منطقه ای جمع شود، متورم شده و گاها دردناک می شود.

قطعا رگ های لنفاوی با انواع ماساژ ها به کار خود ادامه می‌ دهند و باعث برطرف شدن ورم ناشی از نفت ادم خواهد شد.

نوعی بانداژ وجود دارد که متخصصان برای درمان مشکلات مختلف از آنها استفاده می کنند، در این روش با استفاده از بانداژ، فشار کنترل شده ای به مایع لنفاوی وارد میشود که می‌ تواند باعث بازگشت مایع لنف به عضو آسیب‌ دیده گردد.

مراقبت های لازم هنگام درمان لنف ادم

درمان لنف ادم
درمان لنف ادم

متخصصانی که به طور تخصصی در زمینه بهبود مشکلات غدد لنفاوی به ویژه لنف ادم فعالیت دارند، توصیه های مختلفی را به افراد اعلام می‌ کنند تا بتوانند با به کارگیری چندین روش ساده سلامت خود را باز گردانند و از بروز مجدد آن جلوگیری نمایند.

پزشکان معتقدند بیمارانی که به لنف ام مبتلا میشوند، نباید هرگز از آب سرد و آب بسیار داغ استفاده نمایند. توجه داشته باشید که انجام فرآیند های مختلف مانند استحمام با آب داغ، سونا و جکوزی می‌ توانند برای این افراد خطرات بسیار زیادی را به همراه داشته باشد.

از طرف دیگر این افراد محدودیت ویژه در مصرف کافئین و همه خوراکی هایی دارند که حاوی کافئین می باشند. این افراد می‌ توانند در طول روز به مقادیر بسیار ناچیزی کافئین را دریافت نمایند. یکی از مهمترین مشکلاتی که می تواند خطر ابتلا به لنف ادم را افزایش دهد، چاقی می باشد.

اگر فردی با وجود اضافه وزن به لنف ادم مبتلا شود، می‌ تواند برای درمان لنف ادم وزن خود را با روش های درست کاهش دهد. همچنین باید بدانید که اگر برای درمان لنف ادم به موقع مراجعه کنید، قطعا می توانید با انجام چند حرکت ورزشی ساده بیماری به وجود آمده را کنترل کرده و به راحتی درمان نمایید.

به طور کلی متخصصان توصیه می کنند تا در صورت بروز هرگونه علائم نامعقول در نواحی مختلف بدن، سریعاً به پزشک مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام دهید. حتما می دانید که غدد لنفاوی همواره یکی از مهمترین اعضای بدن به شمار می‌ آیند و در حفظ سلامتی نقش موثری ایفا می‌ کنند و می‌ توانند از سایر اندام ها در برابر انواع میکروب ها، آلودگی ها و بیماری های خطرناک محافظت نمایند.

لنف ادم با تورم بسیار زیاد در نواحی مختلف دست و پا نمایان خواهد شد، در صورت بروز هرگونه ورم غیر معقول در بدن باید به پزشک مراجعه کرده و اقدامات لازم را برای بررسی غدد لنفاوی انجام دهید، تا بتوانید در صورت بروز لنف ادم سریعا راه های کنترل و پیشگیری را انجام داده و از آسیب های بیشتر به نواحی مختلف بدن جلوگیری کنید.

———————————————————–

راه های ارتباطی با مرکز درمان زخم

پیج اینستاگرام مرکز درمان زخم

کانال آپارات مرکز درمان زخم

کانال نماشا مرکز درمان زخم

———————————————————–

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس مستقیم